Food Truck

Laura Llonch

Divendres 28 Juny - 21:00

La Laura Llonch és dissenyadora, apicultora i cantant. Acompanyada de dos grans músics i amics Gil Triginer i Juanca Cardell, ens presentaran un conjunt de cançons amb tocs de folk i de jazz.

Un viatge musical que ens portarà versions de cançons de Hiatus Kaiyote, Alice Phoebe Lou, Moses Sumney, The Strokes o Paolo Nutini. Tot un regal per aquell que vingueu a primera hora al Gastronòmada.

A Contra Blues

Divendres 28 Juny - 23:15

A Contra Blues és, sens dubte, una de les millors bandes del panorama europeu actual. Els avalen el guardó de guanyadors de l’European Blues Challenge 2014, deu anys de carrera musical, més de sis-cents concerts i cinc treballs discogràfics.

Des del seu debut no han parat de viatjar i de tocar als més variats escenaris, començant pels carrers de Barcelona fins a arribar als grans festivals europeus. La seva posada en escena és inapel·lable. Una experiència única plena de força, solidesa i empatia amb l’audiència.

Dj Buixes

28 de Juny de 19:00 a 21:00 i de 00:45 a 02:00

Per quarta edició el Gastronòmada tornarà a comptar amb en DJ Buixes, el Disjòquei resident de la plaça del silenci i que ja fa una pila d’anys (desde els temps que inspiraren Dusminguet) que volta pel món amb la seva maleta de discos i cançons.

Les seves sessions transcorren per les aigües de la world music i el reggae fins allà on es fusionen amb el dub i l’electrònica.

Actualment condueix les sessions d’”Extàtic dance” pels Països Catalans, fa de músic instrumentista i d’editor musical en broadcast.

Ivette Nadal

Dissabte 29 Juny - 13:00

La cantautora vallesana Ivette Nadal, és una de les veus reconegudes de la cançó als Països Catalans. Al llarg de més de deu anys de carrera ha publicat quatre discos i dos poemaris i actualment està combinant una gira amb el guitarrista Caïm Riba i un projecte compartit amb Pascal Comeladei.

Al Gastronòmada vindrà en solitari per oferir-nos un espectacle intimista que unirà música i poesia.

Marcel Lázara i Júlia Arrey

Dissabte 29 de Juny - 20:30

Marcel Lázara va ser guitarrista de Txarango però després de dos discos i centenars de concerts amb un dels grups de més èxit de Catalunya es va passar dos anys viatjant per Brasil amb bicicleta juntament amb la Júlia Arrey.

D´aquest viatge ple de descobriments en va sortir un projecte musical que, jugant amb les guitarres, la percussió tradicional brasilera i les seves experiències, ens resumeixen el viatge que van fer i ens transporten directament a l’altre banda de l’Atlàntic.

Nyandú

Dissabte 29 de Juny - 22:30

Tres anys després del llançament del seu segon disc Bum! (Música Global, 2015), Nyandú signa el seu retorn amb Fernando Rogelio Estévez (Lav Records, 2018). Un treball on el trio de la Torres d’Oristà manté l’esperit del seu power pop i la seva actitud rockera.  

Una proposta ferma i fresca que brilla amb cançons com “El club dels 27”, un exquisit cant a la nostàlgia, les pors, els vicis i l’orgull.

VēMō

Dissabte 29 Juny - de 00:00 a 02:00

Amb un àmplia trajectòria com a músics dins el circuit de casa nostra, ara Arnau Vallvé i Martí Maymó es presenten com a Djs sota el nom de VēMō i ens proposen un repàs del pop a l’electrònica, de l’indie al mainstream, de l’actualitat al “hit” atemporal.

En l’últim any i mig ja han visitat els festivals i les sales més importants del nostre país, i segueixen en nous espais amb la intenció de fer-nos ballar al ritme de les seves mescles.