Food Truck

Que podràs menjar?

Coraline

Després de voltar molts anys amb la Xixuneta repartint felicitat a base de gelats artesanals arriben al Gastronòmada amb una nova caravan i més oferta de producte. Postres semi-freds, cookies, muffins, brownies, caramels i dolços per a totes les edats. Frapés i cafés, batuts, smoothies naturals, xocolata desfeta i per descomptat els seu deliciosos pastissos.

Planets on the road

DSón la quarta generació de carnicers de la família Planet i venen a La Garriga a cuinar-nos els seus productes. Us podeu sentir afortunats. Què ens oferiran? Entrepans, beagles o arepas (sí, AREPAS!) per escollir el que li poseu a dintre: bockwürst i thüringer bratwürst (salsitxes alemanes), botifarra, hamburguesa de vedella de girona, hamburguesa vegana i pulled beef. També tenen patates dollar fregides però no se si les podreu posar dintre el pa?

Shanti

DNo podien faltar els creps, però no qualsevols. Shanti ens ofereix creps amb massa vegana i amb opció Gluten-free, tant dolces com salades i amb productes ecològics i vegetarians. Però no només això, ens podrem refrescar amb els seus sucs naturals o relaxar-nos amb alguna de les seves infusions abans de la classe de meditació. Namasté!

La Fuka

La Fuka és la primera foodtruck sorgida a La Garriga, ens ofereixen entrepans gourmet i tapes d’autor. Pels que ja la conegueu, durant aquesta edició del Gastronòmada ens oferiran algun producte nou, estigueu atents!

La Pulponeta

Una citroën HY de color blaucel amb aires gallecs on el pop és el protagonista. Pop a Feira, Pop a la Brasa, Ceviche de Pop. També podràs gaudir de les braves al "estil tomàs" i de la meravellosa hamburguesa Bio de vaca gallega.

Chök

Pot ser que a aquestes altures algú no conegui Chök? Amb una paraula, XOCOLATA! Amb unes quantes més, a Chök trobaràs krönuts, galetes, chökanias, patates xips amb xocolata, trufes, xocolates de tota mena i altres delícies que posen a prova els límits de la xocolata. El seu producte estrella és el chök, un donut gourmet elaborat amb una recepta especial. La seva cuina us permetrà experimentar amb noves formes de combinar sabors.

Umami

Umami és una paraula japonesa que significa saborós. També és un dels cinc sabors bàsics i és el que ens evocaria la salsa de soja. Amb aquest nom podem intuir per on aniran els trets no?. Doncs sí, sabors asiàtics. Tataki, sushi, tartar, fideus...p>

Trucktoria Asti

Una altra foodtruck de La Garriga! Recordeu l’antic Il Pomo d’Oro? doncs aquesta gent li ha posat quatre rodes al restaurant i s’ha llençat a la carretera. Ara ens ofereixen una varietat inmensa de raviolis artesanals amb diferents salses i meatball (boles de carn). Ci vediamo presto!